Отворена инфо сесија за Академијата за #Web #Design со цел подетално запознавање со програмата, менторите, начинот на одржување на наставата, можностите за кариера итн.АКАДЕМИЈА ЗА WEB DESIGN https://idt.mk/programa/web-design/ -- -- • 13 ЈУЛИ, 18:00 - 20:00 Линк за пријава: https://forms.gle/MFviSVmErYpqWBk26 -- -- АГЕНДА: 18:00-18:15 Вовед 18:15-18:30 Игор Георгиоски 18:30-18:45 Дарко Аницин 18:45-19:00 Стефан Стојковски 19:15-19:30

Отворена инфо сесија за првата Академија за #Product #Owners со цел подетално запознавање со програмата, менторите, начинот на одржување на наставата, можностите за кариера итн.-- -- • 06 ЈУЛИ, 17:30 - 19:30Линк за пријава: https://forms.gle/STnE9umjwsQq7kfbA-- --АГЕНДА:[17:30-17:40] Вовед [17:40-18:00] Данче Масларова Стојанова [18:00-18:15] Драгана Зографска [18:15-18:30] Стефан Митевски [18:30-18:45] Емилија

ДОБРО УТРО КРЕАТИВЦИ!  Добро утро креативци! Нашата креативна заедница денес е побогата.Ја најавуваме првата средба за размена на креативни искуства и размисли „Добро утро креативци“, заради најмалку три поводи!!!I.>> ПРОМОЦИЈА на „Институт за дизајн и технологија - Скопје“.II. • ПРОМОЦИЈА на првото