Улогата на продукт-оунерот е тешка да се објасни, нели? Кога на социјални настани ќе ме прашаат што работам, тргнувам со одговорот: „Помагам да се изработат продукти коишто даваат вредност”, но кога ќе дополнам дека не кодирам или не тестирам, честопати

Во потрагата по инспиративни лидери и иновативни компании од коишто можеме да научиме нешто повеќе за моменталните потреби, актуелните трендови и идни очекувања во ИТ-индустријата, го запознавме Нино Карас, еден од основачите на CodeWell – компанија формирана 2011 година и