„Back to school со месецот на нови почетоци! Make September a month to remember!”Септември е месец на нови почетоци! Многу често тоа што започнуваме да го правиме овој месец е тоа што нѐ оформува за целата година, па и за

Ако сакате да научите нешто, обратете се на личност која може да ве научи од сопственото лично искуство. Ако со разговорот сте го изгубиле чувството за време и простор, тогаш сте научиле нешто