ИНФО СЕСИЈА : АКАДЕМИЈА ЗА PRODUCT OWNERS

Отворена инфо сесија за првата Академија за #Product #Owners со цел подетално запознавање со програмата, менторите, начинот на одржување на наставата, можностите за кариера итн.

— —
• 06 ЈУЛИ, 17:30 – 19:30

Линк за пријава:
https://forms.gle/STnE9umjwsQq7kfbA

— —

АГЕНДА:

[17:30-17:40] Вовед
[17:40-18:00] Данче Масларова Стојанова
[18:00-18:15] Драгана Зографска
[18:15-18:30] Стефан Митевски
[18:30-18:45] Емилија Стоименова Цаневска
[18:45-19:00] Q&A

— —
Оваа инфо сесија може да е интересна за вас, доколку сте:

• лица кои имаат работно искуство како бизнис, кредитни или клиентски аналитичари или проектни менаџери во различни компании, а не се поврзани со ИТ-индустријата (телекомуникации, банки, осигурителни компании и сл.);

• лица кои се дел од ИТ–индустријата (проектни менаџери, програмери, софтвер тестери, Scrum- мастери, HR-менаџери, одговорни лица за продажба или маркетинт, delivery менаџери);

• лица кои имаат завршено технички факултети за информатички науки и компјутерско инженерство, но повеќе сакаат да работат во делот на дефинирање на софтверски продукти, комуникација со клиенти и организација на процесот на работа со останатите тимови од една ИТ-компанија;

• млади лица кои имаат практично искуство во водење на проекти од различни организации и компании;

• сите оние кои поседуваат силни организациски, комуникациски и аналитички вештини и сакаат да бидат дел од менаџирање и дефинирање на процесот за развој на софтверски решенија и продукти.

— —
Ве очекуваме!

• 06 ЈУЛИ, 17:30 – 19:30

Линк за пријава:
https://forms.gle/STnE9umjwsQq7kfbA

Дополнителни информации на:
✆ 076 266 740
⌧ info@idt.mk

Институт за развој и поддршка на прогресивни образовни политики и иницијативи од неформално и формално образование преку едукација и имлементација на проекти и активности поврзани со дизајн и технологија.

ПОВЕЌЕ ОД АВТОРОТ