Крсто Златков, генерален менаџер на Институтот за дизајн и технологија  - ИДТ Скопје.Што претставува Институтот за дизајн и технологија - Скопје?„Институтот за дизајн и технологија - Скопје“ или скратено „ИДТ Скопје“ е резултат на нашето децениско искуство од областа на

ДОБРО УТРО КРЕАТИВЦИ!  Добро утро креативци! Нашата креативна заедница денес е побогата.Ја најавуваме првата средба за размена на креативни искуства и размисли „Добро утро креативци“, заради најмалку три поводи!!!I.>> ПРОМОЦИЈА на „Институт за дизајн и технологија - Скопје“.II. • ПРОМОЦИЈА на првото

ReCulture: Ребрендирање на културните институции во Западен Балкан, е проект финансиран од Европската Унија, за модернизација на културните институции во Западен Балкан преку редизајн на нивниот визуелен идентитет и воведување на современи алатки во процесите на нивна комуникација.  За реализација на

Се радуваме за можноста да ви ја претставиме новата програма за препораки – „АЛУМНИ СМЕТКА“.Преку оваа програма на секој поранешен или тековен студент и курсист се отвара сметка со почетно салдо од:20 евра за оние кои посетуваат/посетувале курс; и 50 евра за оние

ДОБРО УТРО КРЕАТИВЦИ, НАШАТА ЗАЕДНИЦА ДЕНЕС Е ПОБОГАТА – ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ ПРВИОТ БРОЈ НА СКАЛА МАГАЗИН!  Мијте заби, врзете патики, на точак или пеш и правец на промоција:# 136 страници, гооолем формат;  + 3 типа супер квалитетна хартија и печат;  + пример за дизајн и